menu
Word Lid
Vlaams Belang Ardooie-Koolskamp voert constructief oppositie inzake verkeersveiligheid.

Op de gemeenteraad van 28 juni 2021, waar ook wij van Vlaams Belang Ardooie-Koolskamp aanwezig waren, werd besproken een middengeleider te plaatsen om zo de snelheid in de Lichterveldsestraat te beperken en zo de verkeersveiligheid te verhogen. Verkeersveiligheid is ook voor ons een speerpunt. Echter merkten wij via diverse bronnen dat de aanleg van een middengeleider zorgt voor enig ongenoegen bij de zelfstandigen in de straat. Deze verliezen namelijk parkeergelegenheid door de verbreding van het wegdek. 

Wij van Vlaams Belang willen constructief oppositie voeren en bieden een alternatief, nl. de aanleg van een verkeersdrempel met duidelijke signalisatie. Op deze manier kunnen we ook de verkeersveiligheid verhogen zonder dat dit ten koste gaat van parkeerplaatsen. Hiermee creĆ«ren we dus duidelijk een win-win situatie. 

Via een aangetekend schrijven - die u kunt inkijken in bijlage - reikten we deze oplossing aan, aan het schepencollege. Dit met de vraag onze oplossing ernstig in overweging te nemen. Hierbij blijven wij natuurlijk zelf ter beschikking om hierin te ondersteunen, alsook om het debat aan te gaan indien men onze oplossing niet wenst te gebruiken of indien zij zelf nog alternatieven hebben.

In elk geval kijken wij uit naar de respons van het schepencollege en houden wij jullie op de hoogte. 

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF