menu
Word Lid
Wie is wie in Vlaams Belang Ardooie-Koolskamp - Kurt Farrazijn

Wie is Wie?
Deze post maak deel uit van onze reeks, "Wie is wie in Vlaams Belang Ardooie-Koolskamp". In deze reeks zullen we u voorstellen aan de toegewijde en gepassioneerde individuen achter de Ardooise lokale afdeling van het Vlaams Belang. Vandaag stellen we u voor aan onze voorzitter Kurt Farrazijn.

Wie is Kurt?























Ik ben geboren in 1969 en heb altijd in Koolskamp gewoond. Mijn familienaam doet velen denken aan bakkerij Farrazijn. En ik ben effectief de zoon van Wilfried Farrazijn en Roza Decour, stichters van de bakkerij. Ik ben hiermee ook de broer  van Claudine Farrazijn, zaakvoerder van het Ambachtelijk Koffiehuis.

Wat doet Kurt?
Sinds 2001 ben ik actief als aannemer, gespecialiseerd in het bouwen van speeltuinen en skateparken voor gemeentebesturen. Dat maakt dat het reilen en zeilen binnen de gemeentebesturen mij wel bekend is. 

Waarom kies je ervoor om je in te zetten in de politiek?
Ik kom er dagelijks mee in contact en heb altijd de interesse erin gehad. Dat mijn vader ooit OCMW-en gemeenteraadslid voor Groep 82 was, draagt daar ook in bij. 

Het bleef bij interesse tot in 2019 bleek dat de Vlaamse kiezer een ruk naar rechts wilde maken.  Toen bleek dat de traditionele partijen dit niet respecteerden, vond ik het voor mij tijd om in te grijpen. 

Waarom kies je voor het Vlaams Belang?

Het is gebleken dat het Vlaams Belang de enigste partij is die een rechtser beleid garandeert. 

Welke topics liggen je dicht bij het hart?

Lokaal wil er ik op toezien dat onze gemeente het landelijke karakter van vandaag blijft gehouden. Ik ben dan ook een sterke tegenstander van een fusie met Roeselare. 

Trivia tijd
Hobby's? Een wandeling met mijn hond Wistitie kan wonderen doen om even mijn hoofd leeg te maken. Daarnaast is koken voor mij de ultieme ontspanning, ook al ontbreekt tijd mij vaak hiervoor.

Over welk onderwerp kun je uren praten? Een sterk ondernemersverhaal kan mij uren  boeien. 


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF